Follow
Aneta Ocieczek
Aneta Ocieczek
Uniwersytet Morski w Gdyni
Verified email at wpit.umg.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Comparison of sorption properties of semolina and farina
A Ocieczek
Acta Agrophysica 9 (1), 135-145, 2007
272007
Sorptive properties of type 2000 wheat and rye flours
A Ocieczek, R Kostek
Acta Agrophysica 14 (2 [171]), 2009
172009
Risk Assessment of Wild Game Meat Intake in the Context of the Prospective Development of the Venison Market in Poland.
D Mesinger, A Ocieczek
Polish Journal of Environmental Studies 30 (2), 2021
132021
Impact of comminution on adsorption properties of gluten-free wheat starch
A Ocieczek
Acta Agrophysica 20 (1), 2013
132013
Właściwości hydratacyjne jako wyróżnik jakości użytkowej mąk pszennych pasażowych
A Ocieczek
Akademia Morska, 2012
122012
Effect of micronization on sorptive properties of wheat cellulose
A Ocieczek, R Kostek
Inżynieria i Aparatura Chemiczna, 108-109, 2009
122009
Sorptive properties of modified maize starch as indicators of their quality
A Ocieczek, M Skotnicka, K Baranowska
International Agrophysics 31 (3), 2017
112017
Sorption properties of various types of commercial wheat flour
A Ocieczek
Acta Agrophysica 19 (2), 2012
92012
Comparison of the sorption properties of fruit powder shampoos using the BET, GAB, and peleg models
A Ocieczek, M Zieba
ACS omega 5 (24), 14354-14359, 2020
82020
Hygroscopic Properties of Three Cassava (Manihot esculenta Crantz) Starch Products: Application of BET and GAB Models
A Ocieczek, D Mesinger, H Toczek
Foods 11 (13), 1966, 2022
72022
Comparison of the sorption properties of milk powder with lactose and without lactose
A Ocieczek
Acta Agrophysica 21 (4), 2014
72014
Restrains in GAB equation for determining of absorbent structure
A Ocieczek, P Palich
Acta Agroph 4 (1), 115-122, 2004
72004
Application of selected methods for evaluating the quality of powdery products as stability indicators of cosmetics in powder form on the example of dry shampoos
M Zięba, A Ocieczek, D Czerwonka
Towaroznawcze Problemy Jakości, 126-135, 2019
62019
Satiety value of groats in healthy women as affected by selected physicochemical parameters
M Skotnicka, A Ocieczek, S Małgorzewicz
International journal of food properties 21 (1), 1138-1151, 2018
62018
Ocena wpływu wybranych dodatków na właściwości sorpcyjne miękiszu pieczywa pszennego
A Ocieczek, J Schur
Żywność Nauka Technologia Jakość 22 (1), 2015
62015
Badania nad higroskopijnością kaw instantyzowanych w aspekcie ich trwałości przechowalniczej
A Ocieczek, K Kłopotek
Problemy Higieny i Epidemiologii 94 (4), 879-882, 2013
62013
Wykorzystanie metod sorpcyjnych w ocenie wpływu zamrażalniczego przechowywania chleba na świeżość miękiszu
A Ocieczek, T Pukszta
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 46 (1-2), 67-72, 2011
62011
Characteristics of sorption properties of selected wheat cellulose preparations
H Makala, A Ocieczek
Acta Agrophysica 12 (3 [163]), 2008
62008
The influence of the development specific surface of sorption on the wettability of instant soups
A Ocieczek, P Palich
Czech Journal of Food Sciences 25 (6), 333, 2007
62007
Wlasciwosci sorpcyjne grzanek zawartych w zupach instantyzowanych
M Ruszkowska, A Ocieczek, P Palich
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (13), 271-279, 2006
62006
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20