Binding of the trace elements: Cu (II) and Fe (III) to the native and modified nutritive potato starches studied by EPR H Śmigielska, G Lewandowicz, J Goslar, SK Hoffmann Acta Physica Polonica A 108 (2), 303-310, 2005 | 39 | 2005 |
Biopierwiastki w żywności H Śmigielska, G Lewandowicz, J Gawęcki Przemysł spożywczy 59 (7), 28-32, 2005 | 30* | 2005 |
Chromium (III) glycinate complex supplementation improves the blood glucose level and attenuates the tissular copper to zinc ratio in rats with mild hyperglycaemia E Król, Z Krejpcio, M Okulicz, H Śmigielska Biological trace element research 193, 185-194, 2020 | 21 | 2020 |
Research on zinc fortified potato starch and on its use in dessert production H Śmigielska, JL Thanh-Blicharz Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 9 (2), 217-226, 2010 | 14 | 2010 |
Właściwości funkcjonalne skrobi modyfikowanych wzbogaconych jonami miedzi. H Śmigielska, G Lewandowicz Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 6 (55), 198-209, 2007 | 14 | 2007 |
Wpływ skrobi opornej typu RS4 na barwę i właściwości reologiczne keczupu H Śmigielska, J Lewandowicz Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (2), 2013 | 13 | 2013 |
Charakterystyka odcieku po koagulacji bialka pozyskiwanego w toku kampanii krochmalniczej Z Lubiewski, H Smigielska, G Lewandowicz, W Balcerek Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 511 (2), 617-626, 2006 | 10 | 2006 |
Wpływ dodatku mikroelementów na właściwości użytkowe skrobi utlenionych H Śmigielska, G Lewandowicz, A Walkowski Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria, 289-301, 2005 | 8* | 2005 |
Sorption of copper and zinc ions by various cereal bran and collagen and elastin preparations J Stachowiak, H Smigielska Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 3 (1), 5-12, 2004 | 8 | 2004 |
EFFECT OF TYPE 4 RESISTANT STARCH ON COLOUR AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF TOMATO KETCHUP H Śmigielska, J Lewandowicz, J Le Thanh-Blicharz ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 20 (2), 137-149, 2013 | 7 | 2013 |
Wpływ fortyfikacji skrobi jonami żelaza na właściwości sosów pomidorowych H Śmigielska, W Białas, G Lewandowicz Towarozn. Problemy Jakości 4 (17), 54-61, 2008 | 6 | 2008 |
Comparison of Functional Properties of Potato and Corn Starches Modified by Oxidization and Fortified with Micronutrients H Śmigielska, L Thanh-Blicharz Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 223-234, 2011 | 5 | 2011 |
Effect of microelements addition on functional properties of oxidized starches. H Śmigielska, G Lewandowicz, A Walkowski | 5 | 2005 |
Effect of enrichment with Fe3+ and Zn2+ ions on properties of type 4 resistant starch J Lewandowicz, H Śmigielska, J Le Thanh-Blicharz Commodity Science in Research and Practice-Innovations in product …, 2014 | 4 | 2014 |
Badanie znajomości i akceptowalności produktów fortyfikowanych przez studentów poznańskich uczelni wyższych H ŚMIGIELSKA ŻYWNOŚĆ DLA ŚWIADOMEGO KONSUMENTA, 55, 2016 | 3 | 2016 |
Applicability of Food Grade Modified Starches as a Carrier of Microelements H Śmigielska, W Błaszczak, G Lewandowicz Processes 10 (2), 235, 2022 | 2 | 2022 |
The effect of sodium chloride on the rheological properties of natural waxy starches J Lewandowicz, J Le Thanh-Blicharz, H Śmigielska Towaroznawcze Problemy Jakości 49 (4), 117-125, 2016 | 2 | 2016 |
Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię H Śmigielska Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu 1, 295, 2016 | 1 | 2016 |
Wpływ adsorpcji soli organicznych i nieorganicznych żelaza i cynku na właściwości reologiczne skrobi modyfikowanej H Śmigielska, L Thanh-Blicharz Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 229-237, 2011 | 1 | 2011 |
Tłuszcz kanałowy jako potencjalny surowiec do produkcji biodiesla: estrów metylowych kwasów tłuszczowych Z Lubiewski, P Boczar, L Błażejczyk-Majka, H Śmigielska, ... Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 251-260, 2011 | 1 | 2011 |