Follow
Hanna Śmigielska
Hanna Śmigielska
prof. UEP, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Verified email at ue.poznan.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Binding of the trace elements: Cu (II) and Fe (III) to the native and modified nutritive potato starches studied by EPR
H Śmigielska, G Lewandowicz, J Goslar, SK Hoffmann
Acta Physica Polonica A 108 (2), 303-310, 2005
392005
Biopierwiastki w żywności
H Śmigielska, G Lewandowicz, J Gawęcki
Przemysł spożywczy 59 (7), 28-32, 2005
30*2005
Chromium (III) glycinate complex supplementation improves the blood glucose level and attenuates the tissular copper to zinc ratio in rats with mild hyperglycaemia
E Król, Z Krejpcio, M Okulicz, H Śmigielska
Biological trace element research 193, 185-194, 2020
212020
Research on zinc fortified potato starch and on its use in dessert production
H Śmigielska, JL Thanh-Blicharz
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 9 (2), 217-226, 2010
142010
Właściwości funkcjonalne skrobi modyfikowanych wzbogaconych jonami miedzi.
H Śmigielska, G Lewandowicz
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 6 (55), 198-209, 2007
142007
Wpływ skrobi opornej typu RS4 na barwę i właściwości reologiczne keczupu
H Śmigielska, J Lewandowicz
Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (2), 2013
132013
Charakterystyka odcieku po koagulacji bialka pozyskiwanego w toku kampanii krochmalniczej
Z Lubiewski, H Smigielska, G Lewandowicz, W Balcerek
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 511 (2), 617-626, 2006
102006
Wpływ dodatku mikroelementów na właściwości użytkowe skrobi utlenionych
H Śmigielska, G Lewandowicz, A Walkowski
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria, 289-301, 2005
8*2005
Sorption of copper and zinc ions by various cereal bran and collagen and elastin preparations
J Stachowiak, H Smigielska
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 3 (1), 5-12, 2004
82004
EFFECT OF TYPE 4 RESISTANT STARCH ON COLOUR AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF TOMATO KETCHUP
H Śmigielska, J Lewandowicz, J Le Thanh-Blicharz
ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 20 (2), 137-149, 2013
72013
Wpływ fortyfikacji skrobi jonami żelaza na właściwości sosów pomidorowych
H Śmigielska, W Białas, G Lewandowicz
Towarozn. Problemy Jakości 4 (17), 54-61, 2008
62008
Comparison of Functional Properties of Potato and Corn Starches Modified by Oxidization and Fortified with Micronutrients
H Śmigielska, L Thanh-Blicharz
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 223-234, 2011
52011
Effect of microelements addition on functional properties of oxidized starches.
H Śmigielska, G Lewandowicz, A Walkowski
52005
Effect of enrichment with Fe3+ and Zn2+ ions on properties of type 4 resistant starch
J Lewandowicz, H Śmigielska, J Le Thanh-Blicharz
Commodity Science in Research and Practice-Innovations in product …, 2014
42014
Badanie znajomości i akceptowalności produktów fortyfikowanych przez studentów poznańskich uczelni wyższych
H ŚMIGIELSKA
ŻYWNOŚĆ DLA ŚWIADOMEGO KONSUMENTA, 55, 2016
32016
Applicability of Food Grade Modified Starches as a Carrier of Microelements
H Śmigielska, W Błaszczak, G Lewandowicz
Processes 10 (2), 235, 2022
22022
The effect of sodium chloride on the rheological properties of natural waxy starches
J Lewandowicz, J Le Thanh-Blicharz, H Śmigielska
Towaroznawcze Problemy Jakości 49 (4), 117-125, 2016
22016
Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię
H Śmigielska
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu 1, 295, 2016
12016
Wpływ adsorpcji soli organicznych i nieorganicznych żelaza i cynku na właściwości reologiczne skrobi modyfikowanej
H Śmigielska, L Thanh-Blicharz
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 229-237, 2011
12011
Tłuszcz kanałowy jako potencjalny surowiec do produkcji biodiesla: estrów metylowych kwasów tłuszczowych
Z Lubiewski, P Boczar, L Błażejczyk-Majka, H Śmigielska, ...
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 251-260, 2011
12011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20