Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 7815 | 3790 |
h-indeks | 45 | 31 |
i10-indeks | 92 | 75 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko58 artykułów
2 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Agostinho CarvalhoLife and Health Sciences Research Institute (ICVS), University of Minho, Braga, PortugalZweryfikowany adres z med.uminho.pt
- Cristina CunhaLife and Health Sciences Research Institute (ICVS), University of MinhoZweryfikowany adres z med.uminho.pt
- Nuno S. OsorioLife and Health Sciences Research Institute, ICVS/3B’s - PT Government Associate LaboratoryZweryfikowany adres z ecsaude.uminho.pt
- Bruno AlmeidaICVS, School of Medicine, University of MinhoZweryfikowany adres z med.uminho.pt
- Maria João SousaCBMA, Departamento de Biologia, Universidade do MinhoZweryfikowany adres z bio.uminho.pt
- Maria Helena de Souza GoldmanProfessora de Biologia Molecular e Biotecnologia, Universidade de São PauloZweryfikowany adres z ffclrp.usp.br
- Sturme M*Project Leader/Scientist at Wageningen Food Safety Research (WFSR)Zweryfikowany adres z wur.nl
- Alessandro Comarú PasqualottoUniversidade Federal de Ciencias da Saude de Porto Alegre (UFCSPA)Zweryfikowany adres z ufcspa.edu.br
Obserwuj
Fernando Rodrigues
Professor associado, Escola de Medicina, Instituto de investigação em Ciências da Saúde
Zweryfikowany adres z med.uminho.pt