Follow
Joanna Newerli-Guz
Joanna Newerli-Guz
Verified email at wpit.am.gdynia.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Spices and seasoning mixes in European Union—innovations and ensuring safety
M Śmiechowska, J Newerli-Guz, M Skotnicka
Foods 10 (10), 2289, 2021
222021
Influence of the addition of selected spices on sensory quality and biological activity of honey
A Wilczyńska, J Newerli-Guz, P Szweda
Journal of Food Quality 2017, 2017
212017
Labelling of organic and natural cosmetic products in harmonized standards
J Newerli-Guz
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 74, 36-42, 2012
192012
Zachowania żywieniowe i preferencje dzieci w wieku przedszkolnym
J Newerli-Guz, K Kulwikowska
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 86, 80-89, 2014
162014
Bioactive Ingredients with Health-Promoting Properties of Strawberry Fruit (Fragaria x ananassa Duchesne)
J Newerli-Guz, M Śmiechowska, A Drzewiecka, R Tylingo
Molecules 28 (6), 2711, 2023
142023
Uprawa roślin zielarskich w Polsce
J Newerli-Guz
Roczniki (Annals) 2016 (3), 2017
142017
Ocena jakości jednoskładnikowych herbatek ziołowych na przykładzie Mentha piperita
J Newerli-Guz, A Kobylańska
Problemy Higieny i Epidemiologii 94 (4), 862-865, 2013
122013
Produkt tradycyjny i regionalny‒luksus od święta czy na co dzień?
J Newerli-Guz, A Rybowska
Handel Wewnętrzny, 286-295, 2015
112015
Substancje aromatyzujące jako składniki herbatek ziołowo-owocowych
J Newerli-Guz, M Śmiechowska, J Piotrzkowska
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 61, 19-32, 2009
112009
The cultivation of herbal plants in Poland
J Newerli-Guz
Annals of the Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists …, 2016
102016
Właściwości przeciwutleniające imbiru (zingiber officinale roscoe)
J Newerli-Guz, M Pych
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 73 (9), 28-33, 2012
102012
Luksusowe usługi kosmetyczne i medycyny estetycznej w opinii konsumentów
J Newerli-Guz, A Rybowska, R Sterczyński
Handel wewnętrzny, 251-262, 2014
92014
Przeciwutleniające właściwości majeranku ogrodowego Origanum majorana L
J Newerli-Guz
Problemy Higieny i Epidemiologii 93 (4), 834-837, 2012
92012
Właściwości przeciwutleniające przypraw na przykładzie pieprzu czarnego Piper nigrum L.
J Newerli-Guz
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 45 (3), 887-891, 2012
82012
Zachowania konsumentów na rynku mieszanek przyprawowych
J Newerly-Guz, M Śmiechowska
Handel Wewnętrzny 6, 106-110, 2006
82006
Organic food advantages in consumer’s opinion
J Newerli-Guz, M Śmiechowska
Bromat. Chem. Toksykol 37, 135-138, 2004
82004
Świadomość ekologiczna a kształtowanie się nowych postaw konsumenckich młodzieży
M Śmiechowska, J Newerli-Guz
Ekonomia i Środowisko, 119--128, 1999
81999
Analiza rynku przypraw w Polsce
Newerli-Guz J.
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 43-52, 2017
72017
Rola mediów elektronicznych w kształtowaniu świadomości ekologicznej społeczeństwa
M Śmiechowska, J Newerli-Guz, J Kąkol
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering 54 (4), 140-147, 2009
72009
Określenie zawartości azotanów (V) i (III) oraz garbników w herbatach czarnych importowanych
M Śmiechowska, P Przybyłowski, P Dmowski, J Newerly
Żywn 2, 97-99, 2003
72003
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20