Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 740 | 702 |
h-indeks | 11 | 11 |
i10-indeks | 14 | 14 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko17 artykułów
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Marie A. CaudillProfessor Emerita, Nutritional Sciences, Cornell UniversityZweryfikowany adres z cornell.edu
- Taylor C. WallaceThink Healthy Group, LLC | George Washington University | Tufts UniversityZweryfikowany adres z email.gwu.edu
- Steven ZeiselProfessor Nutrition University of North Carolina at Chapel HillZweryfikowany adres z unc.edu
- mark robersoncornell universityZweryfikowany adres z cornell.edu
- Julia Heather KingDivision of Nutritional Science, Cornell UniversityZweryfikowany adres z cornell.edu
- Thaddaeus D MayBaylor College of MedicineZweryfikowany adres z bcm.edu
- Tom BrennaUniversity of Texas at Austin, Depts of Pediatrics, Nutrition, & Chemistry; Prof Emeritus, CornellZweryfikowany adres z utexas.edu
- Ali RahnavardGeorge Washington UniversityZweryfikowany adres z gwu.edu
- Alison GernandAssociate Professor of Nutritional Sciences, Penn State UniversityZweryfikowany adres z psu.edu
- Cydne A. Perry, Ph.D.Applied Health Science, Indiana University School of Public Health-BloomingtonZweryfikowany adres z iu.edu
- WilliamFatty Acid Research Institute and Sanford School of Medicine USDZweryfikowany adres z faresinst.com