Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1992 | 1213 |
h-indeks | 25 | 21 |
i10-indeks | 48 | 33 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko7 artykułów
2 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Sylwester CzaplickiUniversity of Warmia and Mazury, Faculty of Food Sciences, Chair of Food Plant Chemistry andZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Ewa KorzeniewskaUniversity of Warmia and MazuryZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Arkadiusz Stępień StepienUniversity of Warmia and Mazury in OlsztynZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Marek MarkowskiUniversity of Warmia and Mazury, Olsztyn, PolandZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Monika HarniszDepartment of Environmental Microbiology, UWM in OlsztynZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Ireneusz BiałobrzewskiUniversity of Warmia and Mazury in OlsztynZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Stanisław KonopkaUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, profesor nadzwyczajnyZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Kazimierz WarminskiUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, University of Warmia and Mazury in OlsztynZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Wojciech SobieskiUniversity of Warmia and Mazury in Olsztyn (Poland)Zweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Millena RuszkowskaUniwersytet Morski w GdyniZweryfikowany adres z wznj.umg.edu.pl
- Warechowska MUniversity of Warmia and Mazury in OlsztynZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Dariusz ZałuskiUniversity of Warmia and Mazury in OlsztynZweryfikowany adres z uwm.edu.pl
- Marian WiwartZweryfikowany adres z uwm.edu.pl