Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 16001 | 9137 |
h-indeks | 66 | 50 |
i10-indeks | 165 | 147 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko39 artykułów
48 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- David Morcuende SánchezTecnología Alimentos/ Food ScienceZweryfikowany adres z unex.es
- Jorge Ruiz-CarrascalProfessor. University of Extremadura (Spain)Zweryfikowany adres z unex.es
- Javier German Rodriguez-CarpenaDoctor en Ciencias VeterinariasZweryfikowany adres z nayar.uan.mx
- Monica ArmenterosInstituto de Agroquímica y Tecnología de alimentos/Universidad de ExtremaduraZweryfikowany adres z unex.es
- Elza Iouko IdaProfessora da Área de Ciência de Alimentos da Universidade Estadual de LondrinaZweryfikowany adres z uel.br
- Philip SoladoyeAgriculture and Agri-Food CanadaZweryfikowany adres z usask.ca
- Tolga AKCANDokuz Eylül ÜniversitesiZweryfikowany adres z deu.edu.tr
- Stefaan De SmetHoogleraar, Universiteit GentZweryfikowany adres z ugent.be
- Diana MartínAssociate Professor. Food Science Department. Universidad Autonoma de MadridZweryfikowany adres z uam.es
- Aida SerraUniversitat de Lleida - Institut de Recerca Biomèdica de LleidaZweryfikowany adres z udl.cat