Obserwuj
Agnieszka Orkusz
Agnieszka Orkusz
Zweryfikowany adres z ue.wroc.pl - Strona główna
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Edible Insects versus Meat—Nutritional Comparison: Knowledge of Their Composition Is the Key to Good Health
A Orkusz
Nutrients 13 (4), 1207, 2021
1312021
Consumers’ Attitudes Facing Entomophagy: Polish Case Perspectives
A Orkusz, W Wolańska, J Harasym, A Piwowar, M Kapelko
International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (7), 2427, 2020
832020
Chemical composition and amino acid profiles of goose muscles from native Polish breeds
A Okruszek, J Wołoszyn, G Haraf, A Orkusz, M Wereńska
Poultry Science 92 (4), 1127-1133, 2013
422013
Lipid oxidation and color changes of goose meat stored under vacuum and modified atmosphere conditions
A Orkusz, G Haraf, A Okruszek, M Wereńska-Sudnik
Poultry science 96 (3), 731-737, 2017
402017
Changes in selected physicochemical parameters of breast muscles of geese from Polish conservation flocks depending on duration of the post slaughter period
A Okruszek, J Ksiazkiewicz, J Woloszyn, G Haraf, A Orkusz, G Szukalski
ARCHIV FUR TIERZUCHT 51 (3), 255, 2008
342008
Effect of laying period and duck origin on egg characteristics
A Okruszek, J Książkiewicz, J Wołoszyn, T Kisiel, A Orkusz, J Biernat
Archives Animal Breeding 49 (4), 400-410, 2006
332006
Fatty acids profile of muscles and abdominal fat in geese of Polish native varieties
G Haraf, J Wołoszyn, A Okruszek, A Orkusz, M Wereńska-Sudnik
Animal Science Papers and Reports 32 (3), 239-249, 2014
302014
Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiu grzebiącego. Praca przeglądowa
A Orkusz
Nauki Inżynierskie i Technologie, 2015
232015
Ocena wybranych zwyczajów żywieniowych młodzieży licealnej
A Orkusz, M Babiarz
Nauki Inżynierskie i Technologie, 2015
182015
Effect of duck genotype on leg muscle properties
J Wołoszyn, A Okruszek, A Orkusz, M Wereńska, J Książkiewicz, ...
Archives Animal Breeding 54 (6), 649-660, 2011
172011
Ocena żywienia dzieci w przedszkolu na podstawie dekadowych jadłospisów
A Orkusz, A Wlodarczyk
Nauki Inżynierskie i Technologie, 2014
162014
Research Note: Effect of packaging atmosphere on the fatty acid profile of intramuscular, subcutaneous fat, and odor of goose meat
A Orkusz, M Michalczuk
Poultry Science 99 (1), 647-652, 2020
152020
Evaluation of chemical composition of duck's muscles from three conservative flocks
J Woloszyn, J Ksiazkiewicz, A Orkusz, T Skrabka-Blotnicka, J Biernat, ...
Archiv fur Geflugelkunde 69 (6), 273-280, 2005
15*2005
The Assessment of Changes in the Fatty Acid Profile and Dietary Indicators Depending on the Storage Conditions of Goose Meat
A Orkusz, W Wolańska, U Krajinska
Molecules 26 (17), 5122, 2021
142021
Changes in the fatty acid profile of intramuscular fat in goose meat packed in different atmospheres
A Orkusz, J Wołoszyn, H Grajeta, G Haraf, A Okruszek
European Poultry Science [on-line], 2015
132015
Oszacowanie zawartosci skladnikow mineralnych w racjach pokarmowych mlodziezy szkolnej
E Przysiezna, P Klisz, A Orkusz
Żywność Nauka Technologia Jakość 1 (09), 132-140, 2002
132002
Effect of protective atmosphere on color of goose meat
A Orkusz, J Wołoszyn, G Haraf, A Okruszek
Poultry science 92 (8), 2188-2194, 2013
112013
Characteristics of the thigh muscles colour from turkey packaged under modified atmosphere in different film types
A Orkusz, J Wołoszyn, A Okruszek
Archiv für Geflügelkunde 75 (3), 196-203, 2011
112011
Ocena wartości odżywczej posiłków przedszkolnych
A Orkusz, A Olech
Nauki Inżynierskie i Technologie, 2014
92014
Microbiological, morpho-textural, and volatile characterization of Portuguese Queijo de Nisa PDO cheese
F Cardinali, R Foligni, I Ferrocino, J Harasym, A Orkusz, V Milanović, ...
Food Research International 162, 112011, 2022
82022
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20