Edible Insects versus Meat—Nutritional Comparison: Knowledge of Their Composition Is the Key to Good Health A Orkusz Nutrients 13 (4), 1207, 2021 | 131 | 2021 |
Consumers’ Attitudes Facing Entomophagy: Polish Case Perspectives A Orkusz, W Wolańska, J Harasym, A Piwowar, M Kapelko International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (7), 2427, 2020 | 83 | 2020 |
Chemical composition and amino acid profiles of goose muscles from native Polish breeds A Okruszek, J Wołoszyn, G Haraf, A Orkusz, M Wereńska Poultry Science 92 (4), 1127-1133, 2013 | 42 | 2013 |
Lipid oxidation and color changes of goose meat stored under vacuum and modified atmosphere conditions A Orkusz, G Haraf, A Okruszek, M Wereńska-Sudnik Poultry science 96 (3), 731-737, 2017 | 40 | 2017 |
Changes in selected physicochemical parameters of breast muscles of geese from Polish conservation flocks depending on duration of the post slaughter period A Okruszek, J Ksiazkiewicz, J Woloszyn, G Haraf, A Orkusz, G Szukalski ARCHIV FUR TIERZUCHT 51 (3), 255, 2008 | 34 | 2008 |
Effect of laying period and duck origin on egg characteristics A Okruszek, J Książkiewicz, J Wołoszyn, T Kisiel, A Orkusz, J Biernat Archives Animal Breeding 49 (4), 400-410, 2006 | 33 | 2006 |
Fatty acids profile of muscles and abdominal fat in geese of Polish native varieties G Haraf, J Wołoszyn, A Okruszek, A Orkusz, M Wereńska-Sudnik Animal Science Papers and Reports 32 (3), 239-249, 2014 | 30 | 2014 |
Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiu grzebiącego. Praca przeglądowa A Orkusz Nauki Inżynierskie i Technologie, 2015 | 23 | 2015 |
Ocena wybranych zwyczajów żywieniowych młodzieży licealnej A Orkusz, M Babiarz Nauki Inżynierskie i Technologie, 2015 | 18 | 2015 |
Effect of duck genotype on leg muscle properties J Wołoszyn, A Okruszek, A Orkusz, M Wereńska, J Książkiewicz, ... Archives Animal Breeding 54 (6), 649-660, 2011 | 17 | 2011 |
Ocena żywienia dzieci w przedszkolu na podstawie dekadowych jadłospisów A Orkusz, A Wlodarczyk Nauki Inżynierskie i Technologie, 2014 | 16 | 2014 |
Research Note: Effect of packaging atmosphere on the fatty acid profile of intramuscular, subcutaneous fat, and odor of goose meat A Orkusz, M Michalczuk Poultry Science 99 (1), 647-652, 2020 | 15 | 2020 |
Evaluation of chemical composition of duck's muscles from three conservative flocks J Woloszyn, J Ksiazkiewicz, A Orkusz, T Skrabka-Blotnicka, J Biernat, ... Archiv fur Geflugelkunde 69 (6), 273-280, 2005 | 15* | 2005 |
The Assessment of Changes in the Fatty Acid Profile and Dietary Indicators Depending on the Storage Conditions of Goose Meat A Orkusz, W Wolańska, U Krajinska Molecules 26 (17), 5122, 2021 | 14 | 2021 |
Changes in the fatty acid profile of intramuscular fat in goose meat packed in different atmospheres A Orkusz, J Wołoszyn, H Grajeta, G Haraf, A Okruszek European Poultry Science [on-line], 2015 | 13 | 2015 |
Oszacowanie zawartosci skladnikow mineralnych w racjach pokarmowych mlodziezy szkolnej E Przysiezna, P Klisz, A Orkusz Żywność Nauka Technologia Jakość 1 (09), 132-140, 2002 | 13 | 2002 |
Effect of protective atmosphere on color of goose meat A Orkusz, J Wołoszyn, G Haraf, A Okruszek Poultry science 92 (8), 2188-2194, 2013 | 11 | 2013 |
Characteristics of the thigh muscles colour from turkey packaged under modified atmosphere in different film types A Orkusz, J Wołoszyn, A Okruszek Archiv für Geflügelkunde 75 (3), 196-203, 2011 | 11 | 2011 |
Ocena wartości odżywczej posiłków przedszkolnych A Orkusz, A Olech Nauki Inżynierskie i Technologie, 2014 | 9 | 2014 |
Microbiological, morpho-textural, and volatile characterization of Portuguese Queijo de Nisa PDO cheese F Cardinali, R Foligni, I Ferrocino, J Harasym, A Orkusz, V Milanović, ... Food Research International 162, 112011, 2022 | 8 | 2022 |