Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 2106 | 914 |
h-indeks | 20 | 16 |
i10-indeks | 21 | 18 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
2 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- John M WoodleyProfessor of Chemical Engineering, Technical University of DenmarkZweryfikowany adres z kt.dtu.dk
- Krist V. GernaeyProfessor, Technical University of DenmarkZweryfikowany adres z kt.dtu.dk
- Mathias NordbladSenior Researcher in Biochemical Engineering, Technical University of Denmark (DTU)Zweryfikowany adres z kt.dtu.dk
- Ulrich KrühneAssoc. Professor, Technical University of DenmarkZweryfikowany adres z kt.dtu.dk
- Rafiqul GaniPSE for SPEED Company, Denmark-Thailand; Széchenyi István University (Győr, Hungary); HKUST (GZ)Zweryfikowany adres z pseforspeed.com
- Rolf Hoffmeyer RingborgPost doc. in Chemical and Biochemical Engineering, Carlsberg Research LaboratoryZweryfikowany adres z carlsberg.com
- Gürkan SinProfessor, PROSYS research center, Department of Chemical and Biochemical EngineeringZweryfikowany adres z kt.dtu.dk
- Roland WohlgemuthLodz University of TechnologyZweryfikowany adres z p.lodz.pl
- Christian BachTechnical University of DenmarkZweryfikowany adres z kt.dtu.dk
- Max Cardenas-FernandezLecturer in BiotechnologyZweryfikowany adres z kent.ac.uk
- Vincenza Calabro'Professore associato di Principi di Ingegneria Chimica, Università della CalabriaZweryfikowany adres z unical.it
- Roya R.R. SardariResearcher, Department of Biotechnology, Lund universityZweryfikowany adres z biotek.lu.se
- Lasse GreinerHochschule Mannheim / Mannheim University of Applied SciencesZweryfikowany adres z hs-mannheim.de
- Jeanette PurhagenDepartment of Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityZweryfikowany adres z food.lth.se
- Rajni Hatti-KaulLund University