Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 56 | 53 |
h-indeks | 4 | 4 |
i10-indeks | 3 | 3 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko4 artykuły
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Zoltan KovacsHungarian University of Agriculture and Life SciencesZweryfikowany adres z uni-mate.hu
- Zsanett BodorSemmelweis Universtity, Faculty of Health Sciences, Department of Dietetics and NutritionZweryfikowany adres z se-etk.hu
- Zoltán KókaiSzent István University, Faculty of Food ScienceZweryfikowany adres z etk.szie.hu
- Eszter Vozáryretired associate professorZweryfikowany adres z etk.szie.hu
- Zoltán GillayHungarian University of Agriculture and Life SciencesZweryfikowany adres z uni-mate.hu
- Attila GereHungarian University of Agriculture and Life SciencesZweryfikowany adres z uni-mate.hu
Obserwuj
Mahmoud Said Rashed
Food Science and Technology Department, Alexandria University
Zweryfikowany adres z alexu.edu.eg