Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 2319 | 1128 |
h-indeks | 13 | 12 |
i10-indeks | 15 | 14 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko6 artykułów
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Tine Rask LichtProfessor, Technical University of DenmarkZweryfikowany adres z food.dtu.dk
- Professor Kim F MichaelsenUniversity of CopenhagenZweryfikowany adres z nexs.ku.dk
- Hanne Frøkiærprofessor, Københavns UniversitetZweryfikowany adres z sund.ku.dk
- Lars Ove DragstedProfessor in Biomedicine and nutrigenomics, University of CopenhagenZweryfikowany adres z nexs.ku.dk
- Axel Kornerup HansenProfessor in Laboratory Animal Science & Welfare, University of CopenhagenZweryfikowany adres z life.ku.dk
- Camilla Hartmann Friis HansenUniversity of Copenhagen, Faculty of Health and Medical SciencesZweryfikowany adres z sund.ku.dk
- Christian MølgaardUniversity of CopenhagenZweryfikowany adres z nexs.ku.dk
- Henrik Munch RoagerAssociate Professor, University of CopenhagenZweryfikowany adres z nexs.ku.dk
- Katrin LoeschnerTechnical University of Denmark, National Food InstituteZweryfikowany adres z food.dtu.dk
- Ulla Birgitte Vogel, PhD, ERTProfessor in Occupational Chemical Toxicology, National Research Centre for the Working EnvironmentZweryfikowany adres z nrcwe.dk
- Kerstin SkovgaardSenior Scientist, Bioengineering, Technical University of DenmarkZweryfikowany adres z dtu.dk
- Gregers WegenerAarhus UniversityZweryfikowany adres z clin.au.dk
- Duc Ninh Nguyen, PhDUniversity of CopenhagenZweryfikowany adres z sund.ku.dk