Management of validation of HPLC method for determination of acetylsalicylic acid impurities in a new pharmaceutical product M Kowalska, M Woźniak, M Kijek, P Mitrosz, J Szakiel, P Turek Scientific Reports 12 (1), 1, 2022 | 37 | 2022 |
The quality of emulsions with new synthetized lipids stabilized by xanthan gum M Kowalska, P Turek, A Żbikowska, M Babut, J Szakiel Biomolecules 11 (2), 213, 2021 | 12 | 2021 |
Study on the incorporation of oat and yeast β-glucan into shortbread biscuits as a basis for designing healthier and high quality food products A Zbikowska, M Kowalska, K Zbikowska, S Onacik-Gür, U Łempicka, ... Molecules 27 (4), 1393, 2022 | 10 | 2022 |
Nos elektroniczny jako nowoczesne narzędzie w ocenie jakości wyrobów P Turek, J Chmielewski Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie 147, 2006 | 10 | 2006 |
Consumer perception vs sensory assessment of the quality of clothes of selected brands available on the Polish market R Salerno-Kochan, P Turek Journal of Fashion Marketing and Management: An International Journal 25 (4 …, 2021 | 9 | 2021 |
The influence of the methods of measuring odours nuisance on the quality of life M Wojnarowska, A Sagan, J Plichta, G Plichta, J Szakiel, P Turek, ... Environmental Impact Assessment Review 86, 106491, 2021 | 9 | 2021 |
Identifying the location of odour nuisance emitters using spatial GIS analyses M Wojnarowska, M Ilba, J Szakiel, P Turek, M Sołtysik Chemosphere 263, 128252, 2021 | 9 | 2021 |
Odour nuisance as a consequence of preparation for circular economy M Wojnarowska, M Soltysik, P Turek, J Szakiel University of Piraeus. International Strategic Management Association, 2020 | 8 | 2020 |
Recruiting, training and managing a sensory panel in odor nuisance testing P Turek Plos one 16 (10), e0258057, 2021 | 5 | 2021 |
Color modification of the face cream and its general sensory quality P Turek Polish J. Commod. Sci 53, 139-147, 2017 | 4 | 2017 |
Rola oznaczeń sensorycznych w ocenie nowych produktów na przykładzie kosmetyków naturalnych firmy Laboratorium Kosmetyków Naturalnych Farmona J Płocica, P Turek, W Figiel, B Tal-Figiel | 4 | 2013 |
Kinetyka zmian intensywności zapachu w czasie-propozycja metodyki badania P Turek W: Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie 831, 2010 | 4 | 2010 |
Characterization of Dispersion Systems Prepared with Mutton Tallow/Hemp Seed Oil‐Based Diacylglycerols Using Ultrasonic or Mechanical Homogenization M Woźniak, M Kowalska, P Turek, W Kudełka Journal of Surfactants and Detergents 23 (4), 737-751, 2020 | 2 | 2020 |
The Effects of the Moisturizing Cream Color on the Perception of Selected Sensory Attributes P Turek, A Głowik Current Trends in Commodity Science: Development and Assessment of Non-food …, 2015 | 2 | 2015 |
The influence of brand on consumer quality assessment of clothes: a case study of the polish market R Salerno-Kochan, P Turek Autex Research Journal 21 (3), 216-224, 2021 | 1 | 2021 |
Studium jakości wód zapachowych: możliwości różnicowania produktów oryginalnych i nieoryginalnych P Turek Monografie: prace doktorskie/Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2011 | 1 | 2011 |
Sensoryczne badania zmian preferencji dotyczących zapachu, barwy i konsystencji emulsji kosmetycznych J Szakiel, P Turek Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 55-67, 2010 | 1 | 2010 |
Opakowanie jako narzędzie reklamy i sprzedaży M Cichoń, P Turek Zeszyty Naukowe/Akademia Ekonomiczna w Krakowie, 5-17, 2002 | 1 | 2002 |
The use of model samples in the process of selection of sensory panel to assess cosmetic products P Turek, M Kowalska Journal of Sensory Studies 39 (1), e12895, 2024 | | 2024 |
Analysis of the cosmetic products notification reported in the rapid alert system for dangerous non-food products (Rapex) in 2005-2017 J Szakiel, P Turek Przemysl Chemiczny 97 (12), 2098-2101, 2018 | | 2018 |