Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 3170 | 1831 |
h-indeks | 34 | 24 |
i10-indeks | 62 | 50 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko52 artykuły
13 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- xiaochun wanAnhui Agricultural University;State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization )Zweryfikowany adres z ahau.edu.cn
- Chi-Tang HoDistinguished Professor of Food Science, Rutgers UniversityZweryfikowany adres z sebs.rutgers.edu
- Guanhu BaoNatural Products Laboratory, State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization, AnhuiZweryfikowany adres z ahau.edu.cn
- John TurkProfessor of Medicine, Washington University in St. LouisZweryfikowany adres z wustl.edu
- Yanbin ZhangUniversity of MiamiZweryfikowany adres z med.miami.edu
- Karyn EsserUniversity of FloridaZweryfikowany adres z ufl.edu
- Ponmari GuruvaiahPostdoctoral FellowZweryfikowany adres z karunya.edu.in
- Alan DaughertyUniversity of KentuckyZweryfikowany adres z uky.edu
- Xianli Wu, PhD, FACN, CFSUSDA-ARS Beltsville Human Nutrition Research CenterZweryfikowany adres z ars.usda.gov
- Liang Zhang (张梁)Anhui Agricultural·UniversityZweryfikowany adres z ahau.edu.cn
- Steve PostProfessor of Pathology, University of Arkansas for Medical SciencesZweryfikowany adres z uams.edu
- Masumi EtoOkayama University of Science, ImabariZweryfikowany adres z vet.ous.ac.jp
- Jason X-J Yuan, MD, PhDProfessor and Director, University of California, San DiegoZweryfikowany adres z ucsd.edu