Obserwuj
Marta Kubiś
Marta Kubiś
Poznan University of Life Sciences, Department of Animal Nutrition
Zweryfikowany adres z up.poznan.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
The nutritional value of yellow lupin (Lupinus luteus L.) for broilers
SA Kaczmarek, M Hejdysz, M Kubis, M Kasprowicz-Potocka, A Rutkowski
Animal Feed Science and Technology 222, 43-53, 2016
422016
Influence of graded inclusion of white lupin (Lupinus albus) meal on performance, nutrient digestibility and intestinal morphology of broiler chickens
SA Kaczmarek, M Hejdysz, M Kubiś, A Rutkowski
British poultry science 57 (3), 364-374, 2016
322016
Effect of increasing levels of raw and extruded narrow-leafed lupin seeds in broiler diet on performance parameters, nutrient digestibility and AME N value of diet
M Hejdysz, SA Kaczmarek, M Kubiś, D Jamroz, M Kasprowicz-Potocka, ...
Journal of Animal and Feed Sciences 27 (1), 55-64, 2018
222018
Influence of graded inclusion of white lupin (Lupinus albus) meal on performance, nutrient digestibility and ileal viscosity of laying hens
M Kubiś, SA Kaczmarek, S Nowaczewski, M Adamski, M Hejdysz, ...
British poultry science 59 (4), 477-484, 2018
202018
The effect of faba bean extrusion on the growth performance, nutrient utilization, metabolizable energy, excretion of sialic acids and meat quality of broiler chickens
M Hejdysz, SA Kaczmarek, M Kubiś, M Adamski, K Perz, A Rutkowski
animal 13 (8), 1583-1590, 2019
182019
The effect of protease and Bacillus licheniformis on nutritional value of pea, faba bean, yellow lupin and narrow-leaved lupin in broiler chicken diets
M Hejdysz, SA Kaczmarek, M Kubiś, Z Wiśniewska, S Peris, S Budnik, ...
British Poultry Science, 1-7, 2020
162020
Emulsifier and Xylanase Can Modulate the Gut Microbiota Activity of Broiler Chickens
M Kubiś, P Kołodziejski, E Pruszyńska-Oszmałek, M Sassek, P Konieczka, ...
Animals 10 (12), 2197, 2020
152020
Effects of feeding intact, ground and/or pelleted rapeseed on nutrient digestibility and growth performance of broiler chickens
SA Kaczmarek, M Hejdysz, M Kubiś, S Nowaczewski, R Mikuła, ...
Archives of Animal Nutrition 74 (3), 222-236, 2020
72020
Combination of emulsifier and xylanase in wheat diets of broiler chickens
M Kubiś, P Kołodziejski, E Pruszyńska, M Sassek, P Konieczka, P Górka, ...
Animal Feed Science and Technology, 115343, 2022
32022
Microbial phytase improves performance and bone traits in broilers fed diets based on soybean meal and white lupin (Lupinus albus) meal
M Kubiś, S Kaczmarek, M Hejdysz, R Mikuła, Z Wiśniewska, ...
Annals of Animal Science 1 (ahead-of-print), 2020
32020
The effect of enzyme and protein source on laying hens performance, eggshell and bone traits
M Kubiś, L Lewko, SA Kaczmarek, S Nowaczewski, M Hejdysz, ...
Emirates Journal of Food and Agriculture, 353-360, 2019
32019
Wykorzystanie polskich odmian łubinów w żywieniu kur nieśnych
M Kubis
Polskie Drobiarstwo, 2018
2018
Wykorzystanie emulsyfikatorów w paszach dla drobiu
M Kubis, M Bochenek, M Hejdysz, S Kaczmarek
Polskie Drobiarstwo, 2017
2017
Podsumowanie programu wieloletniego Ulepszanie krajowych źródeł białka roślinnego, ich produkcji, systemu obrotu i wykorzystania w paszach
M Hejdysz, S Kaczmarek, R Mikula, M Kasprowicz-Potocka, A Zaworska, ...
Polskie Drobiarstwo, 2016
2016
Ekstruzja jako metoda uszlachetniania roślin strączkowych
M Hejdysz, S Kaczmarek, M Kubis, A Rutkowski
Polskie Drobiarstwo, 2016
2016
Fityniany i fitaza a dostępność aminokwasów
M Kubis, M Hejdysz, S Kaczmarek
Polskie Drobiarstwo, 2015
2015
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–16