Anthropogenic impact on the presence of L. monocytogenes in soil, fruits, and vegetables B Szymczak, M Szymczak, W Sawicki, W Dąbrowski Folia Microbiologica 59, 23-29, 2014 | 33 | 2014 |
Fałszowanie żywności od czasów starożytnych do dziś W Sawicki Przemysł spożywczy 12 (63), 2009 | 15 | 2009 |
Występowanie L. monocytogenes w świeżych owocach i warzywach pochodzących z upraw ekologicznych województwa zachodniopomorskiego B Szymczak, W Sawicki, E Boguslawska-Was, A Koronkiewicz, ... Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (2), 2011 | 9 | 2011 |
Identyfikacja zafałszowań żywności z zastosowaniem metod PCR W Sawicki Przemysł Spożywczy 4 (63), 2009 | 9 | 2009 |
Detection of food adulteration in meat products using PCR techniques W Sawicki, A Bednarczyk, E Boguslawska-Was, E Daczkowska-Kozon, ... Animal Science 1 (suppl 26), 27, 2006 | 7 | 2006 |
Detection of different kinds of meat in processed food using polymerase chain reaction (PCR). W Sawicki, E Daczkowska-Kozon, W Dąbrowski | 7 | 2004 |
Oszustwa i nadzór w łańcuchu dostaw żywności. Kryzys żywnościowy W Sawicki Przemysł Spożywczy 68 (2), 2--4, 2014 | 6 | 2014 |
Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności W Sawicki Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016 | 5 | 2016 |
Application of polymerase chain reaction for the indentification of hake (Genus merluccius). W Sawicki, W Dąbrowski, E Daczkowska-Kozon, E Bogusławska-Wąs, ... Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy 53 (1), 75-78, 2009 | 4 | 2009 |
Detection of food adulteration using PCR techniques W Sawicki PhD thesis, Faculty of Food Nutrition and Fisheries, Agricultural University …, 2006 | 4 | 2006 |
Identification of horse meat in food products in the Polish market W Sawicki Towaroznawcze Problemy Jakości, 58-66, 2017 | 3 | 2017 |
17 Sea Fish and Shellfish Authentication Issues W Sawicki, DM Klein Environmental Effects on Seafood Availability, Safety, and Quality, 275, 2016 | 3 | 2016 |
Detection of meat adulteration in veal sausages using a multiplex PCR technique W Sawicki, J Żochowska-Kujawska Biotechnology and Food Science 80 (1), 19-28, 2016 | 3 | 2016 |
The caeca-niche supporting survival of Campylobacter spp. in commercially reared broiler chickens EG Daczkowska-Kozon, W Sawicki, K Skotarczak Polish journal of food and nutrition sciences 60 (3), 2010 | 3 | 2010 |
Identifying Alaskan pollock fish products by PCR-RFLP technique. W Sawicki, W Dąbrowski, E Bogusławska-Wąs, E Daczkowska-Kozon, ... Medycyna Weterynaryjna 65 (2), 124-126, 2009 | 3 | 2009 |
Application of PCR (polymerase chain reaction) technique for identification of genetically modified soy in processed soy products. W Sawicki, E Daczkowska-Kozon | 3 | 2006 |
Metoda PCR w ocenie zafałszowań składu surowcowego produktów mięsnych ze strusia (Struthio camelus) W Sawicki, A Zych Żywność Nauka Technologia Jakość 26 (2), 2019 | 2 | 2019 |
Oszustwa żywności–fałszowanie marek W Sawicki Przemysł Spożywczy 69 (4), 40--42, 2015 | 2 | 2015 |
Zagrożenia mikrobiologiczne a system HACCP W Sawicki Problemy Jakości, 32-37, 2012 | 2 | 2012 |
Identyfikacja różnych gatunków ryb i bezkręgowców morskich technikami biologii molekularnej* W SAWICKI, E DACZKOWSKA-KOZON, B KWIATKOWSKA, ... Diagnostyka 34, 42, 2010 | 2 | 2010 |