Obserwuj
Izabela Dmytrów
Izabela Dmytrów
West Pomeranian University in Szczecin
Zweryfikowany adres z zut.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Probiotic fermented beverages based on acid whey
K Skryplonek, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek
Journal of dairy science 102 (9), 7773-7780, 2019
642019
Characteristics of lactose-free frozen yogurt with κ-carrageenan and corn starch as stabilizers
K Skryplonek, M Henriques, D Gomes, J Viegas, C Fonseca, C Pereira, ...
Journal of Dairy Science 102 (9), 7838-7848, 2019
572019
Selenium content in selected products of animal origin and estimation of the degree of cover daily Se requirement in Poland
B Pilarczyk, A Tomza‐Marciniak, A Mituniewicz‐Małek, ...
International journal of food science & technology 45 (1), 186-191, 2010
512010
Incorporation of inulin and transglutaminase in fermented goat milk containing probiotic bacteria
A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, I Dmytrów
Journal of Dairy Science 97 (6), 3332-3338, 2014
322014
Effect of constant and fluctuating temperatures during frozen storage on quality of marinated fillets from Atlantic and Baltic herrings (Clupea harengus)
M Szymczak, P Kamiński, K Felisiak, B Szymczak, I Dmytrów, T Sawicki
LWT 133, 109961, 2020
272020
Cow feeding system versus milk utility for yoghurt manufacture
M Jasińska, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek, K Wąsik
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 9 (2), 189-199, 2010
242010
Effect of the addition of Bifidobacterium monocultures on the physical, chemical, and sensory characteristics of fermented goat milk
A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, I Dmytrów, J Balejko
Journal of Dairy Science 100 (9), 6972-6979, 2017
222017
Buttermilk ice cream—New method for buttermilk utilization
K Szkolnicka, I Dmytrów, A Mituniewicz‐Małek
Food Science & Nutrition 8 (3), 1461-1470, 2020
212020
Impact of polylactic acid packaging on the organoleptic and physicochemical properties of tvarog during storage
I Dmytrow, G Szczepanik, K KRYŻA, A MITUNIEWICZ‐MAŁEK, ...
International journal of dairy technology 64 (4), 569-577, 2011
202011
Assessment of daily intake of organochlorine pesticides from milk in different regions of Poland
A Witczak, A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów
Journal of Environmental Science and Health, Part B 48 (2), 83-91, 2013
172013
The use of buttermilk as a raw material for cheese production
K Skryplonek, I Dmytrów, A Mituniewicz‐Małek
International journal of dairy technology 72 (4), 610-616, 2019
142019
Wplyw opakowania na wybrane cechy jakosciowe sera twarogowego kwasowego przechowywanego w warunkach chlodniczych
I Dmytrów, K Kryza, K Dmytrów, S Lisiecki
Żywność Nauka Technologia Jakość 14 (1), 64-76, 2007
132007
Komercyjne kultury probiotyczne Lactobacillus sp.(Lb. Paracasei, Lb. Casei i Lb. Acidophilus) w napojach fermentowanych z mleka koziego
A Mituniewicz-Malek, I Dmytrów, J Balejko, M Ziarno
Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (3), 2013
112013
Effect of microbiological transglutaminase on selected physicochemical properties of tvarog
I Dmytrów, M Jasinska, K Dmytrów
Italian Journal of Food Science 22 (4), 449, 2010
112010
Development of Functional Acid Curd Cheese (Tvarog) with Antioxidant Activity Containing Astaxanthin from Shrimp Shells Preliminary Experiment
I Dmytrów, M Szymczak, K Szkolnicka, P Kamiński
Foods 10, 1-12, 2021
102021
Fizykochemiczne i sensoryczne cechy sera twarogowego kwasowego wyprodukowanego z mleka koziego oraz mieszaniny mleka koziego i krowiego
I Dmytrów, A Mituniewicz-Malek, K Dmytrow
Żywność Nauka Technologia Jakość 17 (2), 46-61, 2010
102010
The effect of starter inoculation type on selected qualitative attributes of acid curd cheeses [tvarogs] stored under cooling conditions
I Dmytrów, K Kryża, K Dmytrów
EJPAU 10 (4), 1-4, 2007
92007
Wpływ probiotycznych bakterii kwasu mlekowego na stabilność przechowalniczą kwasowych serów twarogowych
I Dmytrów
Żywność Nauka Technologia Jakość 22 (5), 2015
82015
Effect of packaging and season of milk production on selected quality characteristics of organic acid curd cheese during storage
M Jasińska, K Harabin, I Dmytrów
Acta scientiarum polonorum Technologia alimentaria 13 (3), 231-242, 2014
82014
Mleko kozie–wartość odżywcza
A Mituniewicz-Malek, I Dmytrów, J Szuster
Przegląd Mleczarski, 2011
82011
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20