Probiotic fermented beverages based on acid whey K Skryplonek, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek Journal of dairy science 102 (9), 7773-7780, 2019 | 64 | 2019 |
Characteristics of lactose-free frozen yogurt with κ-carrageenan and corn starch as stabilizers K Skryplonek, M Henriques, D Gomes, J Viegas, C Fonseca, C Pereira, ... Journal of Dairy Science 102 (9), 7838-7848, 2019 | 57 | 2019 |
Selenium content in selected products of animal origin and estimation of the degree of cover daily Se requirement in Poland B Pilarczyk, A Tomza‐Marciniak, A Mituniewicz‐Małek, ... International journal of food science & technology 45 (1), 186-191, 2010 | 51 | 2010 |
Incorporation of inulin and transglutaminase in fermented goat milk containing probiotic bacteria A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, I Dmytrów Journal of Dairy Science 97 (6), 3332-3338, 2014 | 32 | 2014 |
Effect of constant and fluctuating temperatures during frozen storage on quality of marinated fillets from Atlantic and Baltic herrings (Clupea harengus) M Szymczak, P Kamiński, K Felisiak, B Szymczak, I Dmytrów, T Sawicki LWT 133, 109961, 2020 | 27 | 2020 |
Cow feeding system versus milk utility for yoghurt manufacture M Jasińska, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek, K Wąsik Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 9 (2), 189-199, 2010 | 24 | 2010 |
Effect of the addition of Bifidobacterium monocultures on the physical, chemical, and sensory characteristics of fermented goat milk A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, I Dmytrów, J Balejko Journal of Dairy Science 100 (9), 6972-6979, 2017 | 22 | 2017 |
Buttermilk ice cream—New method for buttermilk utilization K Szkolnicka, I Dmytrów, A Mituniewicz‐Małek Food Science & Nutrition 8 (3), 1461-1470, 2020 | 21 | 2020 |
Impact of polylactic acid packaging on the organoleptic and physicochemical properties of tvarog during storage I Dmytrow, G Szczepanik, K KRYŻA, A MITUNIEWICZ‐MAŁEK, ... International journal of dairy technology 64 (4), 569-577, 2011 | 20 | 2011 |
Assessment of daily intake of organochlorine pesticides from milk in different regions of Poland A Witczak, A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów Journal of Environmental Science and Health, Part B 48 (2), 83-91, 2013 | 17 | 2013 |
The use of buttermilk as a raw material for cheese production K Skryplonek, I Dmytrów, A Mituniewicz‐Małek International journal of dairy technology 72 (4), 610-616, 2019 | 14 | 2019 |
Wplyw opakowania na wybrane cechy jakosciowe sera twarogowego kwasowego przechowywanego w warunkach chlodniczych I Dmytrów, K Kryza, K Dmytrów, S Lisiecki Żywność Nauka Technologia Jakość 14 (1), 64-76, 2007 | 13 | 2007 |
Komercyjne kultury probiotyczne Lactobacillus sp.(Lb. Paracasei, Lb. Casei i Lb. Acidophilus) w napojach fermentowanych z mleka koziego A Mituniewicz-Malek, I Dmytrów, J Balejko, M Ziarno Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (3), 2013 | 11 | 2013 |
Effect of microbiological transglutaminase on selected physicochemical properties of tvarog I Dmytrów, M Jasinska, K Dmytrów Italian Journal of Food Science 22 (4), 449, 2010 | 11 | 2010 |
Development of Functional Acid Curd Cheese (Tvarog) with Antioxidant Activity Containing Astaxanthin from Shrimp Shells Preliminary Experiment I Dmytrów, M Szymczak, K Szkolnicka, P Kamiński Foods 10, 1-12, 2021 | 10 | 2021 |
Fizykochemiczne i sensoryczne cechy sera twarogowego kwasowego wyprodukowanego z mleka koziego oraz mieszaniny mleka koziego i krowiego I Dmytrów, A Mituniewicz-Malek, K Dmytrow Żywność Nauka Technologia Jakość 17 (2), 46-61, 2010 | 10 | 2010 |
The effect of starter inoculation type on selected qualitative attributes of acid curd cheeses [tvarogs] stored under cooling conditions I Dmytrów, K Kryża, K Dmytrów EJPAU 10 (4), 1-4, 2007 | 9 | 2007 |
Wpływ probiotycznych bakterii kwasu mlekowego na stabilność przechowalniczą kwasowych serów twarogowych I Dmytrów Żywność Nauka Technologia Jakość 22 (5), 2015 | 8 | 2015 |
Effect of packaging and season of milk production on selected quality characteristics of organic acid curd cheese during storage M Jasińska, K Harabin, I Dmytrów Acta scientiarum polonorum Technologia alimentaria 13 (3), 231-242, 2014 | 8 | 2014 |
Mleko kozie–wartość odżywcza A Mituniewicz-Malek, I Dmytrów, J Szuster Przegląd Mleczarski, 2011 | 8 | 2011 |