Obserwuj
Barbara Szymczak
Barbara Szymczak
Zweryfikowany adres z zut.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Prevalence of Listeria species and L. monocytogenes in ready-to-eat foods in the West Pomeranian region of Poland: Correlations between the contamination level, serogroups …
B Szymczak, M Szymczak, J Trafiałek
Food microbiology 91, 103532, 2020
402020
Anthropogenic impact on the presence of L. monocytogenes in soil, fruits, and vegetables
B Szymczak, M Szymczak, W Sawicki, W Dąbrowski
Folia Microbiologica 59, 23-29, 2014
332014
Effect of cover brine type on the quality of meat from herring marinades
M Szymczak, B Szymczak, A Koronkiewicz, K Felisiak, M Bednarek
Journal of Food Science 78 (4), S619-S625, 2013
292013
Effect of constant and fluctuating temperatures during frozen storage on quality of marinated fillets from Atlantic and Baltic herrings (Clupea harengus)
M Szymczak, P Kamiński, K Felisiak, B Szymczak, I Dmytrów, T Sawicki
LWT 133, 109961, 2020
272020
Postępy badań nad bakteriami rodzaju Listeria
KB Muskalska, B Szymczak
Postępy Mikrobiologii 54 (2), 123-132, 2015
182015
A European-wide dataset to uncover adaptive traits of Listeria monocytogenes to diverse ecological niches
B Félix, Y Sevellec, F Palma, PE Douarre, A Felten, N Radomski, L Mallet, ...
Scientific data 9 (1), 190, 2022
122022
Characteristics of herring marinated in reused brines after microfiltration
M Szymczak, K Felisiak, B Szymczak
Journal of food science and technology 55, 4395-4405, 2018
122018
Environmental effects on seafood availability, safety, and quality
EG Daczkowska-Kozon, BS Pan
CRC Press, 2016
12*2016
Effect of Filling Type and Heating Method on Prevalence of Listeria species and Listeria monocytogenes in Dumplings Produced in Poland
B Szymczak, W Dąbrowski
Journal of food science 80 (5), M1060-M1065, 2015
122015
Występowanie L. monocytogenes w świeżych owocach i warzywach pochodzących z upraw ekologicznych województwa zachodniopomorskiego
B Szymczak, W Sawicki, E Boguslawska-Was, A Koronkiewicz, ...
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (2), 2011
92011
Changes in selected chemical and microbiological indicators during warm smoking process of thawed whitefish (Coregonis clupeaformis)
GP Tokarczyk, B Szymczak, M Szymczak, Z Domiszewski
Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science. Technology. Quality, 2011
72011
The reuse of brine to enhance the ripening of marine and freshwater fish resistant to marinating
M Szymczak, K Felisiak, G Tokarczyk, B Szymczak
International journal of food science & technology 54 (4), 1151-1159, 2019
62019
Traditional yoghurt culture vs. selected quality properties of fermented beverages produced from goat’s milk
A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów, M Jasińska, J Balejko, B Szymczak
EJPAU 14 (3), 7, 2011
52011
Zmiany wybranych wskaźników chemicznych i mikrobiologicznych w procesie ciepłego wędzenia rozmrożonej siei (Coregonis clupeaformis)
G Tokarczyk, B Szymczak, M Szymczak, Z Domiszewski
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011
52011
Cenne właściwości ryb problemem w przetwórstwie
M Szymczak, B Szymczak
Przemysł Spożywczy 70 (9), 39--42, 2016
42016
Safety aspects of seafood
EG Daczkowska-Kozon, W Dabworski, A Bernardczyk-Drag, B Szymczak
Environmental Effects on Seafood Availability, Safety, and Quality, 129, 2010
42010
The effect of previous storage condition on the diffusion and contribution of digestive proteases in the ripening of marinated Baltic herring (Clupea harengus)
P Kamiński, M Szymczak, B Szymczak
LWT 165, 113723, 2022
32022
Progress in research on the genus Listeria
KB Muskalska, B Szymczak
POSTEPY MIKROBIOLOGII 54 (2), 123-132, 2015
32015
Rezultaty krajowych badań nad bezpieczeństwem pasz genetycznie zmodyfikowanych w żywieniu zwierząt gospodarskich
S Swiatkiewicz, B Szymczyk, M Swiatkiewicz, A Arczewska-Wlosek, ...
Pasze Przemysłowe 21 (1), 2012
22012
Phenotypic and Genotypic Characteristics of Non-Hemolytic L. monocytogenes Isolated from Food and Processing Environments
B Szymczak
Foods 12 (19), 3630, 2023
12023
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20