Technological parametres of meat in pigs of two Polish local breeds-Zlotnicka Spotted and Pulawska. T Florowski, A Pisula, L Adamczak, JT Buczyński, B Orzechowska | 49 | 2006 |
Influence of storage and packaging method on chicken breast meat chemical composition and fat oxidation M Chmiel, M Roszko, L Adamczak, T Florowski, D Pietrzak Poultry science 98 (6), 2679-2690, 2019 | 37 | 2019 |
Quality changes of chicken breast meat packaged in a normal and in a modified atmosphere M Chmiel, E Hać-Szymańczuk, L Adamczak, D Pietrzak, T Florowski, ... Journal of applied poultry research 27 (3), 349-362, 2018 | 31 | 2018 |
Influence of housing system on selected quality characteristics of duck meat. Chapter 1. Pekin duck M Michalczuk, K Damaziak, D Pietrzak, A Marzec, M Chmiel, L Adamczak, ... Annals of Warsaw University of Life Sciences-SGGW. Animal Science, 2016 | 27 | 2016 |
Effects of Nigella sativa L. seed extracts on lipid oxidation and color of chicken meatballs during refrigerated storage A Zwolan, D Pietrzak, L Adamczak, M Chmiel, S Kalisz, ... LWT 130, 109718, 2020 | 26 | 2020 |
The effect of pale, soft and exudative meat on the quality of canned pork in gravy T Florowski, A Florowska, M Chmiel, L Adamczak, D Pietrzak, ... Meat science 123, 29-34, 2017 | 19 | 2017 |
Wpływ dodatku κ karagenu, izolatu białka sojowego i błonnika pszennego na jakość technologiczną niskotłuszczowych kiełbas drobno rozdrobnionych L Adamczak, M Słowiński, M Ruciński Acta Sci. Pol., Techn. Alim 2 (2), 85-93, 2003 | 19* | 2003 |
Porównanie wybranych wyróżników jakości mięsa kurcząt szybko i wolno rosnących D Pietrzak, M Michalczuk, J Niemiec, J Mroczek, L Adamczak, ... Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (2), 2013 | 16 | 2013 |
Time evolution of microbiological quality and content of volatile compounds in chicken fillets packed using various techniques and stored under different conditions M Chmiel, M Roszko, E Hać-Szymańczuk, L Adamczak, T Florowski, ... Poultry science 99 (2), 1107-1116, 2020 | 15 | 2020 |
Changes in the microbiological quality and content of biogenic amines in chicken fillets packed using various techniques and stored under different conditions M Chmiel, M Roszko, E Hać-Szymańczuk, A Cegiełka, L Adamczak, ... Food Microbiology 102, 103920, 2022 | 14 | 2022 |
The effects on the quality of poultry meat of supplementing feed with zinc-methionine complex P Sałek, W Przybylski, D Jaworska, L Adamczak, D Zielińska, ... Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (1), 73-82, 2020 | 14 | 2020 |
Comparison of selected quality attributes of meat originating from fast-and slow growing chickens D Pietrzak, M Michalczuk, J Niemiec, J Mroczek, L Adamczak, ... Zywnosc-Nauka Technologia Jakosc 20 (2), 30-38, 2013 | 14 | 2013 |
Ocena wpływu stopnia substytucji tłuszczu inuliną na wybrane wyróżniki jakości modelowych kiełbas T Florowski, L Adamczak, IF Hernández, MBM Franco, A Tyburcy Nauka Przyroda Technologie 4 (5), # 57, 2010 | 14 | 2010 |
Effect of high hydrostatic pressure on formation and rheological properties of inulin gels A Florowska, T Florowski, B Sokołowska, M Janowicz, L Adamczak, ... LWT 121, 108995, 2020 | 13 | 2020 |
The effect of nuts and oilseeds enriching on the quality of restructured beef steaks T Florowski, A Florowska, M Chmiel, K Dasiewicz, L Adamczak, ... LWT 104, 128-133, 2019 | 13 | 2019 |
Nutritive value and meat quality of domestic cattle (Bos taurus), zubron (Bos taurus× Bison bonasus) and European bison (Bison bonasus) meat A Łozicki, W Olech, M Dymnicka, T Florowski, L Adamczak, ... Agricultural and Food Science 26 (3), 118–128-118–128, 2017 | 11 | 2017 |
Ocena wplywu stopnia substytucji tluszczu inulina na jakosc pieczonych pasztetow drobiowych T Florowski, L Adamczak, I Fuertes Hernandez, M Franco, A Tyburcy Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 46 (2), 119-126, 2008 | 11 | 2008 |
Wplyw krzyzowania towarowego swin rasy pulawskiej z rasami wbp i pbz na jakosc kulinarna miesa T Florowski, A Pisula, M Rola, L Adamczak Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 45 (1), 25-34, 2007 | 11 | 2007 |
Effects of pressure level and time treatment of high hydrostatic pressure (HHP) on inulin gelation and properties of obtained hydrogels A Florowska, T Florowski, B Sokołowska, L Adamczak, I Szymańska Foods 10 (11), 2514, 2021 | 10 | 2021 |
Early and 24 h post-mortem changes in breast muscle quality traits of two turkey genotypes and their reciprocal crosses raised under semi-confined conditions K Damaziak, D Pietrzak, M Michalczuk, L Adamczak, M Chmiel, ... British poultry science 57 (1), 51-62, 2016 | 10 | 2016 |