Obserwuj
Lech Adamczak
Lech Adamczak
Nieznane powiązanie
Zweryfikowany adres z sggw.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Technological parametres of meat in pigs of two Polish local breeds-Zlotnicka Spotted and Pulawska.
T Florowski, A Pisula, L Adamczak, JT Buczyński, B Orzechowska
492006
Influence of storage and packaging method on chicken breast meat chemical composition and fat oxidation
M Chmiel, M Roszko, L Adamczak, T Florowski, D Pietrzak
Poultry science 98 (6), 2679-2690, 2019
372019
Quality changes of chicken breast meat packaged in a normal and in a modified atmosphere
M Chmiel, E Hać-Szymańczuk, L Adamczak, D Pietrzak, T Florowski, ...
Journal of applied poultry research 27 (3), 349-362, 2018
312018
Influence of housing system on selected quality characteristics of duck meat. Chapter 1. Pekin duck
M Michalczuk, K Damaziak, D Pietrzak, A Marzec, M Chmiel, L Adamczak, ...
Annals of Warsaw University of Life Sciences-SGGW. Animal Science, 2016
272016
Effects of Nigella sativa L. seed extracts on lipid oxidation and color of chicken meatballs during refrigerated storage
A Zwolan, D Pietrzak, L Adamczak, M Chmiel, S Kalisz, ...
LWT 130, 109718, 2020
262020
The effect of pale, soft and exudative meat on the quality of canned pork in gravy
T Florowski, A Florowska, M Chmiel, L Adamczak, D Pietrzak, ...
Meat science 123, 29-34, 2017
192017
Wpływ dodatku κ karagenu, izolatu białka sojowego i błonnika pszennego na jakość technologiczną niskotłuszczowych kiełbas drobno rozdrobnionych
L Adamczak, M Słowiński, M Ruciński
Acta Sci. Pol., Techn. Alim 2 (2), 85-93, 2003
19*2003
Porównanie wybranych wyróżników jakości mięsa kurcząt szybko i wolno rosnących
D Pietrzak, M Michalczuk, J Niemiec, J Mroczek, L Adamczak, ...
Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (2), 2013
162013
Time evolution of microbiological quality and content of volatile compounds in chicken fillets packed using various techniques and stored under different conditions
M Chmiel, M Roszko, E Hać-Szymańczuk, L Adamczak, T Florowski, ...
Poultry science 99 (2), 1107-1116, 2020
152020
Changes in the microbiological quality and content of biogenic amines in chicken fillets packed using various techniques and stored under different conditions
M Chmiel, M Roszko, E Hać-Szymańczuk, A Cegiełka, L Adamczak, ...
Food Microbiology 102, 103920, 2022
142022
The effects on the quality of poultry meat of supplementing feed with zinc-methionine complex
P Sałek, W Przybylski, D Jaworska, L Adamczak, D Zielińska, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (1), 73-82, 2020
142020
Comparison of selected quality attributes of meat originating from fast-and slow growing chickens
D Pietrzak, M Michalczuk, J Niemiec, J Mroczek, L Adamczak, ...
Zywnosc-Nauka Technologia Jakosc 20 (2), 30-38, 2013
142013
Ocena wpływu stopnia substytucji tłuszczu inuliną na wybrane wyróżniki jakości modelowych kiełbas
T Florowski, L Adamczak, IF Hernández, MBM Franco, A Tyburcy
Nauka Przyroda Technologie 4 (5), # 57, 2010
142010
Effect of high hydrostatic pressure on formation and rheological properties of inulin gels
A Florowska, T Florowski, B Sokołowska, M Janowicz, L Adamczak, ...
LWT 121, 108995, 2020
132020
The effect of nuts and oilseeds enriching on the quality of restructured beef steaks
T Florowski, A Florowska, M Chmiel, K Dasiewicz, L Adamczak, ...
LWT 104, 128-133, 2019
132019
Nutritive value and meat quality of domestic cattle (Bos taurus), zubron (Bos taurus× Bison bonasus) and European bison (Bison bonasus) meat
A Łozicki, W Olech, M Dymnicka, T Florowski, L Adamczak, ...
Agricultural and Food Science 26 (3), 118–128-118–128, 2017
112017
Ocena wplywu stopnia substytucji tluszczu inulina na jakosc pieczonych pasztetow drobiowych
T Florowski, L Adamczak, I Fuertes Hernandez, M Franco, A Tyburcy
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 46 (2), 119-126, 2008
112008
Wplyw krzyzowania towarowego swin rasy pulawskiej z rasami wbp i pbz na jakosc kulinarna miesa
T Florowski, A Pisula, M Rola, L Adamczak
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 45 (1), 25-34, 2007
112007
Effects of pressure level and time treatment of high hydrostatic pressure (HHP) on inulin gelation and properties of obtained hydrogels
A Florowska, T Florowski, B Sokołowska, L Adamczak, I Szymańska
Foods 10 (11), 2514, 2021
102021
Early and 24 h post-mortem changes in breast muscle quality traits of two turkey genotypes and their reciprocal crosses raised under semi-confined conditions
K Damaziak, D Pietrzak, M Michalczuk, L Adamczak, M Chmiel, ...
British poultry science 57 (1), 51-62, 2016
102016
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20