Effects of pregelatinized waxy maize starch on the physicochemical properties and stability of model low-fat oil-in-water food emulsions G Bortnowska, J Balejko, G Tokarczyk, A Romanowska-Osuch, ... Food Hydrocolloids 36, 229-237, 2014 | 89 | 2014 |
Stability and physicochemical properties of model salad dressings prepared with pregelatinized potato starch G Bortnowska, J Balejko, V Schube, G Tokarczyk, N Krzemińska, K Mojka Carbohydrate polymers 111, 624-632, 2014 | 68 | 2014 |
Proteolytic hydrolysis of muscle proteins of harp seal (Phoca groenlandica) F Shahidi, J Synowiecki, J Balejko Journal of Agricultural and Food Chemistry 42 (11), 2634-2638, 1994 | 66 | 1994 |
Effect of the addition of Bifidobacterium monocultures on the physical, chemical, and sensory characteristics of fermented goat milk A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, I Dmytrów, J Balejko Journal of Dairy Science 100 (9), 6972-6979, 2017 | 22 | 2017 |
Effect of Protein Denaturation Temperature on Rheological Properties of Baltic Herring (Clupea harengus membras) Muscle Tissue A Strzelczak, J Balejko, M Szymczak, A Witczak Foods 10 (4), 829, 2021 | 20 | 2021 |
Komercyjne kultury probiotyczne Lactobacillus sp.(Lb. Paracasei, Lb. Casei i Lb. Acidophilus) w napojach fermentowanych z mleka koziego A Mituniewicz-Malek, I Dmytrów, J Balejko, M Ziarno Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (3), 2013 | 11 | 2013 |
Artificial neural network as the tool in prediction rheological features of raw minced meat JA Balejko, Z Nowak, E Balejko Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 11 (3), 273-281, 2012 | 10 | 2012 |
Assessment of selected physicochemical parameters of UHT sterilized goat’s milk I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek, J Balejko Electr. J. Pol. Agric. Univ. Food Sci. Technol 13 (2), 09, 2010 | 7 | 2010 |
Enzymatic modification of Marine proteins: 1. Male and spent capelin F Shahidi, XQ Han, J Synowiecki, J Balejko Proc. of the 37th Atlantic Fisheries Technological Conference, 1992 | 7 | 1992 |
Immunomodulation effect of metabolites from Lactobacillus rhamnosus GG on interleukins release in vitro E Balejko, A Bogacka, J Balejko, E Kucharska J Food Nutr Res 3 (5), 297-302, 2015 | 6 | 2015 |
Commercial probiotic Lactobacillus sp. cultures (Lb. paracasei, Lb. casei and Lb. acidophilus) in fermented drinks made from goat's milk A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów, J Balejko, M Ziarno ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 20, 2013 | 6 | 2013 |
Reologia żywności J Balejko Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2007 | 6 | 2007 |
Traditional yoghurt culture vs. selected quality properties of fermented beverages produced from goat’s milk A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów, M Jasińska, J Balejko, B Szymczak EJPAU 14 (3), 7, 2011 | 5 | 2011 |
Storage stability of fermented milk with probiotic monoculture and transglutaminase. I Dmytrow, A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, J Balejko Czech Journal of Food Sciences 37 (5), 2019 | 3 | 2019 |
Stress analysis as a determinant of Salami rennet cheese ripening JA Balejko Polish journal of food and nutrition sciences 57 (3), 275-279, 2007 | 3 | 2007 |
Opracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych J Balejko Wydaw. AR, 2003 | 3 | 2003 |
Assessment of the effect of dietary modifications and bioenteric intragastric balloon treatment on the changes of some morphological and biochemical parameters in obese patients E Balejko, J Balejko, D Plust Annals of Nutrition and Metabolism 73 (4), 290-301, 2018 | 2 | 2018 |
Charakterystyka wybranych cech jakościowych maślanek naturalnych zakupionych w handlu detalicznym w czasie chłodniczego przechowywania A Mituniewicz-Małek, M Magdalińska, I Dmytrów, J Balejko, K Dmytrów Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 47 (1-2), 50-55, 2012 | 2 | 2012 |
Relationship between instrumental and sensory measurements of various types of cheese texture. JA Balejko, E Balejko | 2 | 2011 |
Wysokociśnieniowe aseptyczne nastrzykiwanie mięsa solanką peklującą J Balejko, J Majewski, M Kowalski Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 36-40, 2009 | 2 | 2009 |