Obserwuj
Jerzy Balejko
Jerzy Balejko
Zweryfikowany adres z zut.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Effects of pregelatinized waxy maize starch on the physicochemical properties and stability of model low-fat oil-in-water food emulsions
G Bortnowska, J Balejko, G Tokarczyk, A Romanowska-Osuch, ...
Food Hydrocolloids 36, 229-237, 2014
892014
Stability and physicochemical properties of model salad dressings prepared with pregelatinized potato starch
G Bortnowska, J Balejko, V Schube, G Tokarczyk, N Krzemińska, K Mojka
Carbohydrate polymers 111, 624-632, 2014
682014
Proteolytic hydrolysis of muscle proteins of harp seal (Phoca groenlandica)
F Shahidi, J Synowiecki, J Balejko
Journal of Agricultural and Food Chemistry 42 (11), 2634-2638, 1994
661994
Effect of the addition of Bifidobacterium monocultures on the physical, chemical, and sensory characteristics of fermented goat milk
A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, I Dmytrów, J Balejko
Journal of Dairy Science 100 (9), 6972-6979, 2017
222017
Effect of Protein Denaturation Temperature on Rheological Properties of Baltic Herring (Clupea harengus membras) Muscle Tissue
A Strzelczak, J Balejko, M Szymczak, A Witczak
Foods 10 (4), 829, 2021
202021
Komercyjne kultury probiotyczne Lactobacillus sp.(Lb. Paracasei, Lb. Casei i Lb. Acidophilus) w napojach fermentowanych z mleka koziego
A Mituniewicz-Malek, I Dmytrów, J Balejko, M Ziarno
Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (3), 2013
112013
Artificial neural network as the tool in prediction rheological features of raw minced meat
JA Balejko, Z Nowak, E Balejko
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 11 (3), 273-281, 2012
102012
Assessment of selected physicochemical parameters of UHT sterilized goat’s milk
I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek, J Balejko
Electr. J. Pol. Agric. Univ. Food Sci. Technol 13 (2), 09, 2010
72010
Enzymatic modification of Marine proteins: 1. Male and spent capelin
F Shahidi, XQ Han, J Synowiecki, J Balejko
Proc. of the 37th Atlantic Fisheries Technological Conference, 1992
71992
Immunomodulation effect of metabolites from Lactobacillus rhamnosus GG on interleukins release in vitro
E Balejko, A Bogacka, J Balejko, E Kucharska
J Food Nutr Res 3 (5), 297-302, 2015
62015
Commercial probiotic Lactobacillus sp. cultures (Lb. paracasei, Lb. casei and Lb. acidophilus) in fermented drinks made from goat's milk
A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów, J Balejko, M Ziarno
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 20, 2013
62013
Reologia żywności
J Balejko
Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2007
62007
Traditional yoghurt culture vs. selected quality properties of fermented beverages produced from goat’s milk
A Mituniewicz-Małek, I Dmytrów, M Jasińska, J Balejko, B Szymczak
EJPAU 14 (3), 7, 2011
52011
Storage stability of fermented milk with probiotic monoculture and transglutaminase.
I Dmytrow, A Mituniewicz-Małek, M Ziarno, J Balejko
Czech Journal of Food Sciences 37 (5), 2019
32019
Stress analysis as a determinant of Salami rennet cheese ripening
JA Balejko
Polish journal of food and nutrition sciences 57 (3), 275-279, 2007
32007
Opracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych
J Balejko
Wydaw. AR, 2003
32003
Assessment of the effect of dietary modifications and bioenteric intragastric balloon treatment on the changes of some morphological and biochemical parameters in obese patients
E Balejko, J Balejko, D Plust
Annals of Nutrition and Metabolism 73 (4), 290-301, 2018
22018
Charakterystyka wybranych cech jakościowych maślanek naturalnych zakupionych w handlu detalicznym w czasie chłodniczego przechowywania
A Mituniewicz-Małek, M Magdalińska, I Dmytrów, J Balejko, K Dmytrów
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 47 (1-2), 50-55, 2012
22012
Relationship between instrumental and sensory measurements of various types of cheese texture.
JA Balejko, E Balejko
22011
Wysokociśnieniowe aseptyczne nastrzykiwanie mięsa solanką peklującą
J Balejko, J Majewski, M Kowalski
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 36-40, 2009
22009
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20