Obserwuj
Katarzyna Szkolnicka
Katarzyna Szkolnicka
Zweryfikowany adres z zut.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Probiotic fermented beverages based on acid whey
K Skryplonek, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek
Journal of dairy science 102 (9), 7773-7780, 2019
642019
Characteristics of lactose-free frozen yogurt with κ-carrageenan and corn starch as stabilizers
K Skryplonek, M Henriques, D Gomes, J Viegas, C Fonseca, C Pereira, ...
Journal of Dairy Science 102 (9), 7838-7848, 2019
572019
Lactose-free frozen yogurt: Production and characteristics
K Skryplonek, D Gomes, J Viegas, C Pereira, M Henriques
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 16 (2), 171-179, 2017
332017
Fermented probiotic beverages based on acid whey
K Skryplonek, M Jasińska
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 14 (4), 397-405, 2015
292015
Buttermilk ice cream—New method for buttermilk utilization
K Szkolnicka, I Dmytrów, A Mituniewicz‐Małek
Food Science & Nutrition 8 (3), 1461-1470, 2020
212020
The use of acid whey for the production of yogurt-type fermented beverages
K Skryplonek
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 68 (2 …, 2018
152018
The use of buttermilk as a raw material for cheese production
K Skryplonek, I Dmytrów, A Mituniewicz‐Małek
International journal of dairy technology 72 (4), 610-616, 2019
142019
Development of functional acid curd cheese (Tvarog) with antioxidant activity containing astaxanthin from shrimp shells preliminary experiment
I Dmytrów, M Szymczak, K Szkolnicka, P Kamiński
Foods 10 (4), 895, 2021
102021
Whey-based beverages
K Skryplonek, M Jasińska
Food Science and Technology 20 (4), 09, 2017
92017
Jakość fermentowanych napojów probiotycznych otrzymanych z mrożonej serwatki kwasowej i mleka w czasie chłodniczego przechowywania
K Skryplonek, M Jasinska
Żywność Nauka Technologia Jakość 23 (1), 2016
62016
Charakterystyka wybranych cech jakościowych serów ricotta w czasie chłodniczego przechowywania
M Jasińska, K Skryplonek
Towaroznawcze Problemy Jakości, 80-91, 2015
62015
The characteristics of Quark cheese made from buttermilk during refrigerated storage
K Szkolnicka, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek
Foods 10 (8), 1783, 2021
32021
Zimna plazma jako niekonwencjonalna metoda utrwalania żywności
K Skryplonek
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego 4 (4), 20, 2016
32016
Development of fermented beverages based on acid whey
K Skryplonek, M Jasińska
Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w …, 2017
22017
Wartość żywieniowa i prozdrowotna serwatki oraz jej wykorzystanie
M Jasińska, K Skryplonek
Towaroznawcze Problemy Jakości, 76-84, 2014
22014
Mleko klaczy, jego właściwości i wykorzystanie
M Jasinska, K Skryplonek
Przegląd Hodowlany 81 (6), 2013
22013
The viability of probiotic monoculture and quality of goat's and cow's bioyogurt.
A Mituniewicz-Małek, K Szkolnicka, I Dmytrów, M Ziarno, A Witczak, ...
12022
Whey Cheeses Containing Probiotic and Bioprotective Cultures Produced with Ultrafiltrated Cow’s Whey
A Pires, A Bożek, H Pietruszka, K Szkolnicka, D Gomes, O Díaz, A Cobos, ...
Foods 13 (8), 1214, 2024
2024
Sheep’s Second Cheese Whey Edible Coatings with Oregano and Clary Sage Essential Oils Used as Sustainable Packaging Material in Cheese
A Pires, H Pietruszka, A Bożek, K Szkolnicka, D Gomes, O Díaz, A Cobos, ...
Foods 13 (5), 674, 2024
2024
The Characteristics of Quark Cheese Made from Buttermilk during Refrigerated Storage. Foods 2021, 10, 1783
K Szkolnicka, I Dmytrów, A Mituniewicz-Małek
s Note: MDPI stays neutral with regard to jurisdictional claims in published …, 2021
2021
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20